Povestiri ACASA Povestiri de lecturi scolare

ADULTI, avem de învățat toată viața !

 

Adulti,

avem de învățat toată viața !

adulti-avem-de-invatat-tot-timpul

Adulti, avem de invatat tot timpul !

Pagina Pentru Adulti aparține paginii principale Cum să te porți din blogul  Povestiri de lecturi școlare. Chiar dacă am terminat demult studiile medii și superioare, ne rămân mereu de învățat multe lucruri. Școala vieții are porțile mereu deschise, și pentru copii și pentru adulti. Dacă înțelegem și acceptăm acest adevăr, dacă procedăm în consecință și nu ne e rușine să învățăm mereu ( de ce și de cine ne-ar fi ?), avem toate șansele să devenim mereu mai buni.

Cu toate că învățarea permanentă se referă și la perfecționarea în profesiunea aleasă, pagina aceasta are ca obiect ceea ce putem învăța unii de la alții, părinți de la copii și invers, soț de la soție, colegi de la colegi etc.etc.,   cu alte cuvinte în relațiile de familie, cele profesionale, din societate. Nu prin vorbe și lecții, ci, mai ales, prin atitudini, comportamente, fapte. Cel mai bine a descris modul de educație ideal celebrul Einstein, care arăta că singurul mod rezonabil de a învăța pe cineva este de a-i oferi propriul exemplu.

*

Cine nu are bătrâni, să-și cumpere !

Julietta

Bărbaţii înnebunesc femeile

Adrian Păunescu

– Școala nu ne învață chiar tot ce trebuie… – 1
Școala nu ne învață chiar tot ce trebuie… – 2

IQ este bun, dar nu cumva sunt greu de cap ?! – 1
– IQ este bun, dar nu cumva sunt greu de cap ?! – 2
IO este bun, dar nu cumva sunt greu de cap ?! – 3

Sursa foto

4468025380

2 comments

  1. simina

    Astept noi articole. Felicitari !

    1. Zinaida Strinu

      Mulțumesc ! Vor mai fi și alte articole ! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>