Povestiri ACASA Povestiri de lecturi scolare

«

»

BLOG, BLOGGER, BLOGOSFERA: 10 lucruri care îmi plac

camp-cu-lavanda

Pentru mine, ca blogger, blogosfera ar putea fi ca un câmp cu lavandă !

Răspund la leapşa trimisă de Cartim în blogosfera. Cu toate că lucrurile care îmi plac sunt scrise deja la pagina „Despre mine”, am să răspund, încercând să nu mă repet. Vă invit şi pe voi, toţi ceilalți bloggeri care doriţi să răspundeţi, să o preluaţi. Mi-ar place să ştiu ce ar răspunde mai ales: Alice, Dan, Daniel, Ela, Ramona, Razvan,  RoxanaPavel si Tudor. Fac două precizări: 1. ordinea e strict alfabetică; 2. reamintesc ce am mai scris altădată – cei mai sobri, care nu „se coboară” la joaca de-a leapşa, să o considere doar ca pe o ocazie pentru fiecare blogger de a se prezenta celorlalți.

Şi acum,

Blog, blogger, blogosfera

10 lucruri care îmi plac

1. Imi place cartea, în toate sensurile, să citesc, să învăţ, chiar şi în sensul vechi de a trimite veşti. Numai că s-a dus vremea cărţilor poştale, acum trimit mesaje pe e-mail şi altele. Oricum, lectura e pe locul I !

2. Îmi place lucrul bine făcut, dus până la capăt în amănunt, indiferent de eforturi, de greutăţi, de tentaţia de a-l abandona sau amâna.

3. Îmi plac călătoriile, începând cu pregătirile pentru călătorii, documentarea şi planificarea vizitelor la obiectivele culturale, apoi realizarea planului chiar cu preţul tălpilor însângerate, scrierea jurnalului de călătorie…o, dar câte nu mai sunt !

4. Îmi place muzica chillout, mă relaxează şi mă inspiră atunci când scriu, mă adoarme atunci când mă culc.

5. Îmi plac copiii şi animalele, expresia nevinovăţiei, expresia nevoii noastre de a ocroti, de ajuta să crească…

6. Îmi place casa mea, e frumoasă şi luminoasă şi frumos aranjată, şi îmi place să o aranjăm mereu şi să o îngrijim, să fie mereu frumoasă.

7. Îmi plac culoarea şi parfumul lavandei (am şi eu o tufă pe balcon !)

8.  Îmi place să gătesc bunătăţi şi să văd cum îi delectează pe soţul şi pe fiul meu !

9. Îmi place să meditez la rosturile vieţii, pe care cred că le descopăr şi descopăr mereu că nu e aşa…

10. Îmi plac viața din blogosfera și calculatorul, pe care l-am descoperit târziu faţă de alţi bloggeri, dar se spune că am recuperat din zbor, învăţ într-o zi cât alţii într-o lună, ceea ce se vede pe blog !

Uite că au ieşit mai mult de 10, dar oricum sunt mult mai multe decat 10 lucrurile care imi plac. Acum aştept să spuneţi şi voi !

===========

4468025380

3 pings

  1. JURNAL (2) Femeia adevărată, trandafirii, Zorro… | Zinnaida

    […] ne invită să facem și noi la fel. Acum ce să zic, eu am scris demult despre ele, pe blogul cu povestiri, și gusturile nu mi s-au schimbat. Voi nota în jurnal numai câte un obiect care îmi e drag. […]

  2. JURNAL DE FEMEIE – Pagina doi - Zinnaida

    […] ne invită să facem și noi la fel. Acum ce să zic, eu am scris demult despre ele, pe blogul cu povestiri, și gusturile nu mi s-au schimbat. Voi nota în jurnal numai câte un obiect care îmi e drag. […]

  3. Imi place, place, place... de 10 ori | Scrieri de om

    […] blogosferei şi mă apuc să mă mai joc oleacă pe aici cu o leapşă. Ce tre să fac? Păi, Zina cu Andera (a cărei blog nu-i mere, ca să-i pun link) vor să afle de la mine 10 lucruri ce-mi […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.