Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Foarte frumoase aceste referate.Dumneavoastra doamna Zina sunteti o femeie minunata ,iar referatele dumneavoastra m-au ajutat mereu la scoala.

  • Dragă Seby, mulțumesc pentru aprecieri ! Te rog să reții că acestea nu sunt referate, ci povestiri pe scurt. Ca să îți clarifici noțiunea, citește aici despre referate (dă clic pe acest cuvânt albastru).

 2. eu am citit povestirea si am vazut ca nu e un fel de rezumat… si am mai adaugat am mai scos propozitii si cuvinte , le-am mai adaugat si mi-a iesit un rezumat ! Multumesc mult doamna , aveti un talent rar !

 3. Zina am o intrebare pentru tine.Ce lecturi de emil garleanu ai mai scris ca imi cami trebuie la scoala ma poti ajuta?aca da terog scriemi o poveste.

  • O fie ea numai bună de copiat, dar citește atent povestirea și citește și textul întreg, de pe blogul Lecturi școlare. Trebuie să-ți rămână ceva și în cap. Și pe urmă, ce faci dacă te verifică profesoara dacă tu ai făcut povestirea și tu n-ai să știi nimic din ea ?!

  • Dă click pe butonul pe care scrie Lecturi povestite (sub titlul blogului). Pe urmă, dă click pe ”5. Povestiri”. Găsești acolo câteva povestiri din volumul pe care îl dorești, toate cele de Emil Gârleanu sunt din acel volum.

 4. va respect munca felicitari daca ati putea sa faceti lectura trandafirul va rog sau daca il aveti eu nu l-am gasit ori cum respect

  • Prinț și cerșetor e un roman, compus din mai multe capitole, nu povești. L-am povestit pe tot, scrie titlul în căsuța de căutare sau dă click la categoria romane și îl găsești.